Home
gallery/lantaarns
gallery/veel druppels
gallery/dionne
gallery/gelebloem

Over Kuzuia


Ik ben Dionne Jillings, trotse eigenaresse van Kuzuia. Al meer dan 15 jaar ben ik verpleegkundige en heb ik gewerkt in diverse settingen van de gezondheidszorg. Hierdoor heb ik veel ervaring met verschillende mensen, gezond of ziek, oud en jong, man en vrouw. Mijn hele loopbaan heb ik al interesse in de complementaire zorg en zo is het werken met klank op mijn pad gekomen. Inmiddels ben ik naast verpleegkundige ook Klankmasseur volgens de Peter Hess methode. Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Peter Hess academie. De toepassing van klank is in Nederland nog in ontwikkeling, in Duitsland is het een meer gevestigde methode. 

 

Complementaire zorg is aanvullend aan de reguliere gezondheidszorg. Complementaire zorg richt zich vaak op klachten als pijn, spanning en bijvoorbeeld slapeloosheid. Zo ook het werken met klank. Klankmassages zijn geen vervanging van reguliere zorg. Het werken met klank is gericht op ontspanning. Aandacht voor jezelf. Het verhogen van je eigen vitaliteit.

 

Onze vitaliteit heeft alles te maken met het vermogen om ziekten te weerstaan of deze aan te vechten. Bij iedereen is een van nature bestaande drang tot instandhouding van het zelfhelend vermogen aanwezig. Als we ziek worden en we zijn vitaal kunnen we de ziekten zelf verslaan en zullen we genezen. Het is dus van uiterst belang dat het zelfhelend vermogen in stand gehouden wordt. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Ik ben opgeleid om verschillende soorten methodes ter bevordering van het zelfhelend vermogen van uw lichaam toe te passen. Bovendien werken deze methodes ook bij pijn, stress, gespannenheid of slapeloosheid.

 

Curriculum Vitae

2019 - Klankschalen en hoofdpijnklachten, Nederlandse Peter Hess academie

2019 - Stoelmassage met klankschalen, Nederlandse Peter Hess academie

2019 - Genezingsprocessen begeleiden met klank, Peter Hess zelf

2018 - Seminar professionaliseren, Nederlandse Peter Hess academie

2018 - Fantasiereizen met klank, Nederlandse Peter Hess academie
2017 - Basisopleiding klankmasseur, Nederlandse Peter Hess academie
2017 - KliC workshop, Nederlandse Peter Hess academie
2015 - Therapeutic touch, Van Praag Instituut
2015 - Natuurvoedingsadviseur, CIVAS
2013 - Leergang excellerende verpleegkunde,  Zusters & Co
2001 - HBO-V,  Hogeschool Alkmaar